Majka ga terala da snima njen se*s sa kraljem, imao je samo 13 godina: Skandalozne stvari isplivale u javnost!
Anhel Kristo, Foto: Antonio Gutiérrez / ContactoPhoto / Profimedia

MA DA LI JE MOGUĆE?

Majka ga terala da snima njen se*s sa kraljem, imao je samo 13 godina: Skandalozne stvari isplivale u javnost!

Ovaj pokušaj ucene zataškale su španske službe bezbednosti 1994. godine

Objavljeno:

Fotograf Anhel Kristo iz Španije tvrdi da je njegova majka, glumica i TV voditeljka Barbara Rej, pokušala da ga nagovori da ucene kralja Španije 1994. godine. On tvrdi da ga je majka terala da gleda i fotografiše dok ona ima seks sa španskim kraljem Huanom Karlosom, kako bi ovim fotografijama zaradili milione od kraljevske porodice. Tada je imao samo 13 godina, prenosi Dejli mejl.

Ovaj pokušaj ucene zataškale su španske službe bezbednosti 1994. godine. Prema Kristovoj priči, Barbara Rej je jednog sunčanog popodneva pozvala kralja, tada već oženjenog kraljicom Sofijom, u svoj porodični dom. Skuvala mu je paelju, plivali su i u bazenu, a na kraju je uspela da ga zavede.

Na fotografijama do kojih je došao Dejli mejl, Rej se može videti sa kraljem, koji je abdicirao pre 10 godina, kako se ljube i grle na njenoj terasi, dok ona toči vino kralju.

„Imao sam tada samo 13 godina, ali sam već bio dobar sa kamerom. Majka mi je rekla: ‘Šteta što si premlad da mi pomogneš u ovome. Ali mogao si, zar ne?’ Stalno me je ubeđivala dok nisam pristao da to uradim. Ona je manipulisala sa mnom“, rekao je Kristo za Telegraf i dodao da to smatra oblikom zlostavljanja.

Kristo se sakrio na imanje svog komšije kako bi mogao da prati majčine afere, a sve je snimao Canon EOS 700. Rej je sakrila i video kameru kojom ih je snimala. Kristo je kasnije morao da montira video klipove za svoju majku. Iako je bio svestan da to što radi nije u redu, želeo je da pomogne majci koja je bila u teškoj materijalnoj situaciji.

Njen sin tvrdi da je njegova majka manipulisala španskom tajnom službom i da je želela da od njih izvuče tri miliona funti. Novac joj je isplaćivan na rate, a prvu je dobila u sportskoj torbi. Država je tada pristala da joj plaća 250.000 funti godišnje tokom 10 godina.

Iako je trebalo da uništi sve kopije fotografija i video zapisa, neke je držala sakrivene u sefu ispod očeve fotelje u Totani, svom rodnom gradu, i u sefu banke u Luksemburgu. Prošlog meseca, Cristo je neke od njih prodao holandskom časopisu za „veoma skromnu sumu“.

U javnost su procurili i snimci telefonskih razgovora kralja Kerolsa i Reja, a on joj se poverio o ličnim stvarima, uključujući bračne probleme sa kraljicom Sofijom.

„Nemamo porodični život. Između nas, sebično mogu reći da mi ova situacija odgovara jer kraljica savršeno radi svoj posao. A osim toga, pomirila se sa situacijom i ne planira da me ostavi zbog drugog čoveka“, dodao je španski kralj u poverljivom razgovoru.

Huan Karlos
Huan Karlosfoto: EPA-EFE/LAVANDEIRA JR.

Otkriveno je i da je afera sa Rej trajala više od četiri godine, pre nego što se udala. A onda su to ponovo nastavili nakon što se ona razvela 1989. godine.

„Uvek smo razgovarali telefonom, čak smo se jednom sreli kada sam još bila u braku“, priznaje Rej. Uprkos tome, nikada nije javno govorila o svojoj aferi sa kraljem, iako je više puta ponovila da je imala aferu „sa visokim državnim zvaničnikom“.

Njen sin Angel otkrio je da mu je majka naručila da fotografiše njen seks sa Frenkom Frensisom, njenim kasnijim dečkom, kako bi ih ona prodala španskim novinama. „Čudno je gledati tvoju majku kako to radi sa muškarcem“, rekao je fotograf.

Pošto je Rejeva afera sa kraljem javno obelodanjena, španski mediji su priznali da znaju za to, ali su odbili da bilo šta objave kako ne bi uvredili kraljevsku porodicu. Španija je tada bila demokratija tek 20 godina, a Huan Karlos se smatrao licem moderne Španije.

Huan Karlos
Huan Karlosfoto: EPA-EFE/Lavandeira Jr.

Novinarka El Munda Lusija Mendez rekla je da su svi uživali u promenama koje nisu želeli da naruše.

„Postojao je konsenzus među elitama, političarima i novinarima da kralju treba dozvoliti da radi šta hoće. Ali čak i sada je šokantno čuti da je razgovarao o državnim stvarima sa ženom poput Barbare Rej. Svaka osoba koja se tako ponaša predstavlja opasnost za njihov sopstveni sistem“, rekao je Mendez, prenosi Dejli mejl.

Ali to je bio samo početak kraljevih skandala. Abdicirao je sa trona 2014. godine, nakon što su ga dokrajčili finansijski skandali i afere, i preselio se u Dubai.

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.